Pusat Kesehatan Reproduksi

Pusat Kesehatan Reproduksi minangka lembaga perawatan kesehatan sing nyedhiyakake layanan babagan kesehatan kesuburan, hereditas & prepotency, intervensi kanggo cacat lair, riset ilmiah lan perawatan babagan infertilitas.Iku partner karo Proyek Kesehatan Reproduksi Manungsa, Infertilitas lan Pencegahan Penyakit Menular Seksual Organisasi Kesehatan Dunia (WHO).

Adhedhasar prosedur kerja, pusat kasebut utamane dibagi dadi rong bagean kanthi ruangan fungsional sing beda: Bagian Nyiapake Eksperimen lan Bagian Eksperimen & Analisis.
Bagian nyiapake eksperimen yaiku kanggo nyiapake eksperimen embrio, umpamane ngumpulake sperma utawa ovum.Bagean kasebut kalebu ruangan kanggo ngumpulake sperma, ruangan kanggo ngumpulake ovum (kalebu ruangan tekanan negatif), teater bedah laparoskopi, ruang pemulihan anestesi, lsp.

reproduksi