Kit Uji Antigen SARS-CoV-2

  • Kit Uji Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

    Kit Uji Antigen SARS-CoV-2 (Emas Koloid)

    Deteksi antigen kanthi cepet nuduhake aplikasi antibodi khusus protein nukleokapsid koronavirus anyar ing deteksi langsung patogen ing sampel, asil bisa digunakake minangka bukti langsung saka identifikasi awal infeksi patogen utawa ora, ndeteksi kanthi cepet (15min) , operasi trep saka metode deteksi koronavirus Anyar.Skenario sing ditrapake: Kapabilitas deteksi asam nukleat sing lemah, kemampuan deteksi ora cukup, lan papan sing mbutuhake asil sing penting.Wis akeh digunakake ing Eropa, Amerika, Asia, Afrika lan wilayah liyane, lan bebarengan karo tes asam nukleat wis dadi cara deteksi penting kanggo nyegah lan ngontrol epidemi COVID-19.