Sterilisasi

  • Disinfektor Udara Tipe Kabinet Vertikal

    Disinfektor Udara Tipe Kabinet Vertikal

    Cocog kanggo disinfeksi udara njero ruangan dinamis ing lingkungan kelas II, III lan IV rumah sakit, kulawarga, sekolah, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik panganan lan omben-omben, pabrik farmasi, katering lan papan umum liyane.

  • Produsen OLABO UV Sterilizer Udara

    Produsen OLABO UV Sterilizer Udara

    Cocog kanggo disinfeksi udara njero ruangan dinamis ing lingkungan kelas II, III lan IV rumah sakit, kulawarga, sekolah, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik panganan lan omben-omben, pabrik farmasi, katering lan papan umum liyane.

  • Produsen OLABO Sterilisasi Infra Merah Kanggo Lab

    Produsen OLABO Sterilisasi Infra Merah Kanggo Lab

    Sterilizer inframerah nganggo metode sterilisasi energi termal inframerah, operasi sing gampang, ora ana polusi lingkungan, aman lan trep, lan bisa ngganti lampu alkohol.

  • Produsen OLABO Sterilizer Udara UV Seluler

    Produsen OLABO Sterilizer Udara UV Seluler

    Cocog kanggo disinfeksi udara njero ruangan dinamis ing lingkungan kelas II, III lan IV rumah sakit, kulawarga, sekolah, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik panganan lan omben-omben, pabrik farmasi, katering lan papan umum liyane.

  • Troli Desinfeksi Lampu Sterilisasi Ultraviolet OLABO

    Troli Desinfeksi Lampu Sterilisasi Ultraviolet OLABO

    Utamane digunakake kanggo disinfeksi permukaan obyek ing papan umum kayata perawatan medis, sanitasi, kulawarga, taman kanak-kanak, restoran.Uga cocog kanggo manufaktur panganan, pabrik, peternakan, industri breeding unggas, unit riset bakteri, industri farmasi, lsp.

  • Sterilisasi Udara Plasma (Dipasang ing Tembok)

    Sterilisasi Udara Plasma (Dipasang ing Tembok)

    Cocog kanggo kamar operasi umum, kamar pangiriman, bangsal getih, bangsal kobong, bangsal isolasi protèktif, unit perawatan intensif, pusat pasokan disinfeksi, pusat dialisis intensif, kamar pemeriksaan, kamar perawatan, konsultasi penyakit infèksius.

  • Pabrik Olabo Sterilizer Udara UV sing dipasang ing tembok

    Pabrik Olabo Sterilizer Udara UV sing dipasang ing tembok

    Cocog kanggo disinfeksi udara njero ruangan sing dinamis ing lingkungan rumah sakit kelas II, III lan IV, kayata kamar operasi, kamar pangiriman, kamar isolasi protèktif umum, area steril ruangan ruangan, bangsal kobong, unit perawatan intensif ICU, bangsal pediatrik, kamar injeksi. , ruang gawat darurat, laboratorium lan liya-liyane.Uga ditrapake kanggo omah, sekolah, perpustakaan, stasiun getih, pabrik panganan lan omben-omben, pabrik farmasi, pabrik produk sanitasi, pabrik elektronik, peternakan, gudang, bank, panti jompo, museum, arsip, restoran lan papan umum liyane.

  • OLABO Grosir Perlengkapan Medis Sterilisasi Disinfeksi Kabinet

    OLABO Grosir Perlengkapan Medis Sterilisasi Disinfeksi Kabinet

    Kabinet sterilisasi UV ozon bisa sterilisasi peralatan ing ngisor iki sing ora tahan suhu dhuwur: cangkir enamel kaca, plastik, keramik, mesin lan peralatan, pasokan produksi, mata uang, kain non-anyaman, kertas komposit, kothak kemasan, tas kemasan, peralatan. , peralatan reresik, jamur, peralatan meja, wadhah, andhuk, sandhangan kerja, sandhangan, sepatu, bahan pengepakan, bahan mentah, barang padhet.Cocog kanggo bank, hotel, restoran, sekolah, bengkel produksi kanthi syarat higienis, papan umum sing kudu disterilisasi, lan ruangan kulawarga.

     

  • Sterilizer Udara UV Mobile

    Sterilizer Udara UV Mobile


    Aplikasi

    Cocog kanggo disinfeksi udara njero ruangan dinamis ing lingkungan kelas II, III lan IV rumah sakit, kulawarga, sekolah, perpustakaan, stasiun getih.Pabrik panganan lan omben-omben, pabrik farmasi, katering lan papan umum liyane.

  • Robot Disinfeksi Atomisasi

    Robot Disinfeksi Atomisasi

    Robot disinfeksi atomisasi yaiku kanthi cepet atomisasi disinfektan lan kanthi otomatis nyemprotake menyang wilayah disinfeksi kanggo ngresiki hawa kanthi efektif.

  • Produsen OLABO Sterilizer Tekanan Tinggi Kanggo Lab PCR

    Produsen OLABO Sterilizer Tekanan Tinggi Kanggo Lab PCR

    Autoclave Vertikal utamane digunakake ing rumah sakit, laboratorium, universitas lan institusi liyane ing ngendi pangguna kudu sterilisasi padhet lan cairan tahan suhu.