Tabel Top Autoclave Kelas B Series

Katrangan singkat:

Sterilisasi seri BKMZA yaiku sterilisasi cepet suhu lan tekanan kanthi otomatis sing bisa digunakake kanthi uap minangka medium.Bisa digunakake digunakake ing departemen stomatology lan ophthalmology, kamar operasi, kamar sumber, kamar dialisis lan institusi medical liyane.


Detail Produk

Brosur

Tag produk

Parameter

Model BKM-Z18A BKM-Z23B
Kapasitas 18L 23L
Ukuran Kamar (mm) φ247*360 φ247*470
Kelas Sterilisasi Kelas B (miturut GB0646)
Sterilisasi Suhu 121 ℃, 134 ℃
Program Khusus /
Sistem Pengeringan Sistem pengeringan vakum
Tampilan tampilan LCD
Sistem Pengujian Tes B&D
Tes vakum
Tes Helix
Kontrol Precision Suhu: 1 ℃
Tekanan: 0,1 bar
Data Sterilisasi BKM-Z16B: Printer (opsional)
BKM-Z18B/BKM-Z24B: USB (standar) lan printer (opsional)
Sistem Keamanan Tangan kunci lawang
Sistem kunci tekanan
Relief valve ing kasus over pressure
Tekanan utawa suhu liwat proteksi beban
Weker kanggo kegagalan sistem, ngelingi rampung, bebaya level banyu
Sistem Pasokan Banyu Tangki banyu sing dibangun ing gampang diresiki
WaterTankKapasitas 4L
Konsumsi banyu 0.16L~0.18L ing siji siklus
Wadah Tray 3 nampan SS ing rak SS
Kamar SUS304
Max tekanan kerja: 2.3bar
Tekanan kerja min: -0.9 bar
Suhu desain: 140 ℃
Suhu Sekitar 5~40 ℃
rame <50dB
Konsumsi 1950W 1950W
Power Supply 110/220V±10%,50/60Hz
Ukuran Eksternal (W * D * H) mm 495*600*410 495*700*410
Ukuran kemasan (W * D * H) mm 610*810*590 610*810*590
Bobot reged (kg) 63 65
Model BKMZA
Ukuran internal / mm Φ247×360
Sakabèhé ukuran / mm 600×495×410
Bobot Net / Kg 48
Daya / VA 2000
Jinis piranti Kelas B
Power Supply AC 220V ± 22V, 50Hz
Suhu sterilisasi 121 ℃ / 134 ℃
Tekanan desain 0,28 MPa
Kapasitas tank banyu Kira-kira 3,5L (tingkat banyu maksimal);sumber banyu minimal 0,5L (tingkat banyu minimal)
Suhu sekitar 5~40 ℃
Kelembapan relatif ≤85%
Tekanan atmosfer 76Kpa-106kpa
Model BKMZB
Ukuran internal / mm Φ247×470
Sakabèhé ukuran / mm 700×495×410
Bobot Net / Kg 53
Daya / VA 2000
Jinis piranti Kelas B
Power Supply AC 220V ± 22V, 50Hz
Suhu sterilisasi 121 ℃ / 134 ℃
Tekanan desain 0,28 MPa
Kapasitas tank banyu Kira-kira 3,5L (tingkat banyu maksimal);sumber banyu minimal 0,5L (tingkat banyu minimal)
Suhu sekitar 5~40 ℃
Kelembapan relatif ≤85%
Tekanan atmosfer 76Kpa-106kpa
Model BKM-Z45B
Kapasitas 45L
Tekanan desain -0.1 ~ 0.3MPa
Suhu sterilisasi 105-138 ℃
Bahan rongga SUS304
Power Supply AC 220V, 50/60HZ
daya 5,8kw
Suhu sekitar 5-40 ℃
Ukuran internal / mm φ316*621
Sakabèhé ukuran / mm 1000*610*560
Bobot Net / Kg 150

Aplikasi

BKMZA seri sterilizer punika suhu dhuwur otomatis lanmeksa sterilizer cepet kang dianggo karo uap minangka medium.Bisa digunakake kanthi akeh ing departemen stomatologi lanoftalmologi, ruang operasi, ruang suplai, ruang dialisis
lan institusi medis liyane.Iki barang sing ora dibungkus, padhetinstrumen, potongan tangan dental, endoskopi, implantableinstrumen, kain klamben lan tabung karet, lsp.

Fitur

1.Tangki banyu tipe terbuka sing dibangun
Sterilizer nganggo tangki banyu jinis mbukak sing gampang resik sing bisa ndhukung program bola-bali mlaku yen disuntikake kanthi banyu.

2. Vakum pamungkas kanthi efisiensi dhuwur
Sterilizer nganggo sistem vakum swara kurang efisiensi dhuwur sing duwe efek sing apik.

3.Layar LCD gedhe kanggo BKMZA / BKMZB
Layar LCD bisa nampilake suhu, tekanan, wektu, status operasi, peringatan kegagalan lan informasi liyane.
Iku trep kanggo pelanggan kanggo mirsani status sterilizer mlaku.

4. Multiple jinis program
Sistem kasebut nduweni macem-macem program sing kalebu barang sing dikemas, barang sing ora dibungkus, program pengujian BD, program pengujian vakum lan fungsi pangatusan.
Program khusus, program cepet lan fungsi preheat (kanggo BKM-Z16B).

5.Port USB standar kanggo BKMZA/BKMZB
Pangguna bisa nyimpen data sterilisasi nganggo disk USB.

6. Printer mini opsional bisa ditempelake kanggo ngrekam proses sterilisasi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ngundhuh:Dental-Autoclave-Brosur Tabel Top Autoclave Kelas B Series

    Brosur Dental Autoclave

    Produk sing gegandhengan