Pusat Embedding Tisu

  • OLABO China Tissue Embedding Center & Cooling Plate

    OLABO China Tissue Embedding Center & Cooling Plate

    Mesin embedding parafin minangka jinis peralatan sing ngemot blok lilin jaringan awak manungsa utawa spesimen kewan lan tanduran sawise dehidrasi lan kecemplung lilin kanggo diagnosis histologis utawa riset sawise ngiris.Cocog kanggo perguruan tinggi medis, departemen patologi rumah sakit, institusi riset medis, unit riset kewan lan tanduran lan departemen tes panganan.