Produk Panyimpenan Vaksin

  • OLABO China Laboratorium Panyimpenan Bank Darah Kulkas BBR-4V86

    OLABO China Laboratorium Panyimpenan Bank Darah Kulkas BBR-4V86

    Fitur:
    1. Multiple sensor desain: priksa manawa ngawasi pas lan program.
    2. Pintu kaca transparan lapisan kaping pindho, gampang diamati, uga njaga suhu pendinginan sing luwih apik.
    3. Sistem pendingin hawa sing dipeksa, njamin suhu internal tetep lan seragam.
    4. Rak sing bisa diatur, nambah panggunaan papan;kranjang panyimpenan getih bisa diklasifikasikaké.
    5. Individual transparent lawang utama, èfèktif nyuda mundhut online kelangan nalika mbukak lawang.

     

  • OLABO Kulkas Bank Darah China BBR-4V966

    OLABO Kulkas Bank Darah China BBR-4V966

    Produk seri kulkas bank getih ditrapake ing papan sing mbutuhake panyimpenan ing suhu konstan, kayata rumah sakit, stasiun pencegahan epidemi, bank getih, lembaga riset ilmiah, perguruan tinggi lan universitas, apotek biologi, teknik genetika, wirausaha, lan liya-liyane. Suhu panyimpenan ing awak. bisa diatur dening tombol suhu ing panel kontrol.Aplikasi kasebut trep lan kinerja bisa dipercaya.

  • Kulkas Bank Darah OLABO CHINA BBR-4V626

    Kulkas Bank Darah OLABO CHINA BBR-4V626

    Fitur:
    1.Multiple desain sensor: priksa manawa ngawasi pas lan program.
    2.Double lapisan lawang kaca transparent, gampang kanggo mirsani, uga njaga suhu cooling luwih.
    3. Sistem pendingin hawa sing dipeksa, mesthekake suhu internal konstan lan seragam.
    4.Rak adustable, nambah panggunaan papan;kranjang panyimpenan getih bisa diklasifikasikaké.
    5.Lawang jero transparan individu, kanthi efektif nyuda mundhut udara sing adhem nalika mbukak lawang.

  • OLABO China 4 Derajat 356L Kulkas Bank Darah

    OLABO China 4 Derajat 356L Kulkas Bank Darah

    Fitur:
    1. Multiple sensor desain: priksa manawa ngawasi pas lan program.
    2. Pintu kaca transparan lapisan kaping pindho, gampang diamati, uga njaga suhu pendinginan sing luwih apik.
    3. Sistem pendingin hawa sing dipeksa, njamin suhu internal tetep lan seragam.
    4. Rak sing bisa diatur, nambah panggunaan papan;kranjang panyimpenan getih bisa diklasifikasikaké.
    5. Individual transparent lawang utama, èfèktif nyuda mundhut online kelangan nalika mbukak lawang.

  • OLABO 4 Derajat 296L Kulkas Bank Darah BBR-4V296

    OLABO 4 Derajat 296L Kulkas Bank Darah BBR-4V296

    Fitur:

    1. Multiple sensor desain: priksa manawa ngawasi pas lan program.
    2. Pintu kaca transparan lapisan ganda,
    gampang diamati, uga njaga suhu pendinginan sing luwih apik.
    3. Dipeksa online sistem kulkasan, mesthekake utama suhu pancet lan
    seragam.
    4. Rak sing bisa diatur, nambah panggunaan papan;kranjang panyimpenan getih bisa diklasifikasikaké.
    5. Individu transparan
    lawang utama, èfèktif nyuda mundhut online kelangan nalika mbukak lawang.
  • Kulkas Bank Darah OLABO 136L BBR-4V136 Medical Upright 4 Derajat

    Kulkas Bank Darah OLABO 136L BBR-4V136 Medical Upright 4 Derajat

    Fitur:

    1. Multiple sensor desain: priksa manawa ngawasi pas lan program.
    2. Pintu kaca transparan lapisan ganda,
    gampang diamati, uga njaga suhu pendinginan sing luwih apik.
    3. Dipeksa online sistem kulkasan, mesthekake utama suhu pancet lan
    seragam.
    4. Rak sing bisa diatur, nambah panggunaan papan;kranjang panyimpenan getih bisa diklasifikasikaké.
    5. Individu transparan
    lawang utama, èfèktif nyuda mundhut online kelangan nalika mbukak lawang.
  • OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Kurang BDF-40V208

    OLABO -40 ℃ Freezer Suhu Kurang BDF-40V208

    -40 ℃ Low Temperature Freezer nawakake macem-macem aplikasi riset lan panyimpenan, kayata eksperimen ilmiah suhu rendah, pengawetan plasma, biomaterial, vaksin, sifat biomedis produk militer.Cocog kanggo lembaga riset, industri elektronik, industri teknik kimia, rumah sakit, stasiun sanitasi lan antiepidemi, laboratorium universitas, industri militer.parameter.

  • Kulkas Laboratorium (2-8 ℃)BPR-5v160-1000

    Kulkas Laboratorium (2-8 ℃)BPR-5v160-1000

    kontrol Microprocessor, tampilan LED layar gedhe kanggo ease saka observati
    Weker swara lan visual kanggo: Suhu dhuwur lan kurang, Weker gagal daya,
    Sensor gagal, lawang mbukak.

     

  • 4 Derajat Celcius Kulkas Bank Darah Kanggo Laboratorium

    4 Derajat Celcius Kulkas Bank Darah Kanggo Laboratorium

    Cocog kanggo stasiun getih, apotek, rumah sakit, pusat pencegahan lan kontrol penyakit, pusat kesehatan, riset ilmiah.institut, lsp.

  • Peralatan Laboratorium -80 Derajat Pengering Beku Vertikal kanggo Industri

    Peralatan Laboratorium -80 Derajat Pengering Beku Vertikal kanggo Industri

    Pengering beku seri lab cocok kanggo tes pangatusan beku sampel biomedis laboratorium.Digunakake kanthi akeh ing obat-obatan, produk biologi, industri kimia lan panganan.Ing bahan sing sensitif panas kayata antibiotik, vaksin, produk getih, hormon lan enzim jaringan biologis liyane, teknologi pangatusan beku ditrapake.

  • OLABO Kustomisasi Profesional Pembuat Es Mini Berkualitas Tinggi

    OLABO Kustomisasi Profesional Pembuat Es Mini Berkualitas Tinggi

    Macem-macem jinis eksperimen, rumah sakit, sekolah, laboratorium, medis, aplikasi kimia, supermarket, hotel lan toko produk panganan laut liyane.

  • Mesin Pembuat Es Baja Tahan Karat OLABO 200kg Mesin Es Komersial

    Mesin Pembuat Es Baja Tahan Karat OLABO 200kg Mesin Es Komersial

    Macem-macem jinis eksperimen, rumah sakit, sekolah, laboratorium, medis, aplikasi kimia, supermarket, hotel lan toko produk panganan laut liyane.

  • OLABO -25 ℃ Freezer 270L

    OLABO -25 ℃ Freezer 270L

    Kulkas iki bisa digunakake kanthi akeh ing rumah sakit, klinik, laboratorium, lembaga riset ilmiah, lan liya-liyane. Lan utamane digunakake kanggo panyimpenan vaksin RNA.

  • OLABO -40 ℃ Freezer 268L

    OLABO -40 ℃ Freezer 268L

    Produk seri manual mesin pembeku jero ditrapake ing papan sing mbutuhake panyimpenan ing suhu konstan, kayata rumah sakit, stasiun pencegahan epidemi, bank getih, lembaga riset ilmiah, perguruan tinggi lan universitas, apotek biologi, teknik genetika, pengusaha, lan liya-liyane. Suhu panyimpenan ing awak. bisa disetel dening tombol suhu ing panel kontrol.Aplikasi kasebut trep lan kinerja bisa dipercaya.

  • OLABO -40 Derajat Horizontal Kulkas 200/300L

    OLABO -40 Derajat Horizontal Kulkas 200/300L

    -40 ℃ Suhu Sedheng Freezer Suhu Sedheng nawakake macem-macem aplikasi riset lan panyimpenan, kayata eksperimen ilmiah suhu rendah, pengawetan plasma, biomaterial, vaksin, sifat biomedis produk militer.Cocog kanggo lembaga riset, industri elektronik, industri teknik kimia, rumah sakit, stasiun sanitasi lan antiepidemi, laboratorium universitas, industri militer.

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2