Kabinet Aliran Laminar Vertikal

Katrangan singkat:

Kabinet Aliran Laminar minangka bangku kerja utawa pager sing padha, sing nggawe lingkungan kerja sing bebas partikel kanthi njupuk udhara liwat sistem filtrasi lan kesel ing permukaan kerja ing aliran udara laminar utawa unidirectional.


Detail Produk

Brosur

Tag produk

Parameter

Model BBS-V680 BBS-V800 BBS-DDC BBS-SDC
Ukuran njaba(W * D * H) mm 680*410*1160 802*650*1550 1040*615*1770 1440*615*1770
Ukuran Internal(W * D * H) mm 630*375*615 800*530*540 940*540*545 1340*540*545
Lumahing Kerjadhuwur / 660 mm 750 mm 750 mm
Tampilan Tampilan LED   
Kacepetan aliran udara Rata-rata 0.3 ~ 0.5m / s, kacepetan udhara bisa diatur.   
Bahan
Badan Utama: Baja cold-rolled kanthi lapisan bubuk anti-bakteri   
Meja Kerja: 304 stainless steel (kajaba model BBS-V680)   
Pre-filter Serat poliester, bisa dicuci   
Filter HEPA Kab 99.999% efisiensi ing 0.3um   
rame <65dB   
Jendhela Ngarep / Manual, kaca dikeraskan 5mm, anti-UV  
Max Opening / 490 mm 310 mm 310 mm
Lampu Cahya
Lampu Fluoresensi Kab Lampu LED Kab Lampu LED Kab Lampu LED Kab
8W*1 8W*1 12W*1 16W*1
Lampu UV Kab 15W*1 20W*1 18W*1 30W*1
  Emisi 253,7 nanometer      
Konsumsi 160W 350W 350W 600W
Aksesori Standar   Lampu neon, lampu UV * 2 Lampu LED Kab Lampu LED Kab Lampu LED Kab
Kran banyu & gas lampu UV*2 lampu UV*2 lampu UV*2
  Base stand Base stand Base stand
Aksesori Opsional / Dhuwur listrik luwes dhasar ngadeg  
Caster / Roda universal kanthi sikil leveling  
Power Supply AC 220V±10%, 50/60 Hz;110V±10%, 60HZ   
Bobot reged 50 kg 116 kg 131 kg 174 kg
Ukuran Paket (W * D * H) mm 840*560*1380 960*800*1800 1200*850*1360 1600*850*1360

Mung proteksi saka Kabinet Aliran Laminar

Kabinet Aliran Laminar minangka bangku kerja utawa pager sing padha, sing nggawe lingkungan kerja sing bebas partikel kanthi njupuk udhara liwat sistem filtrasi lan kesel ing permukaan kerja ing aliran udara laminar utawa unidirectional.

Kabinet aliran laminar ditutupi ing sisih pinggir lan tetep ing tekanan positif sing tetep kanggo nyegah infiltrasi hawa ruangan sing kontaminasi.

Kabinet aliran laminar digunakake ing laboratorium riset medis, rumah sakit, fasilitas manufaktur lan lingkungan riset lan produksi liyane.

BBS-DDC

Kabinet Aliran Laminar (4)
Kabinet Aliran Laminar (5)
Kabinet Aliran Laminar (6)
Kabinet Aliran Laminar (7)

BBS-V800

Kabinet Aliran Laminar (3)
Kabinet Aliran Laminar (4)
Kabinet Aliran Laminar (5)
Kabinet Aliran Laminar (6)

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Ngundhuh:Vertikal-Laminar-Aliran-Kabinet Kabinet Aliran Laminar Vertikal

    Vertikal-Laminar-Aliran-Kabinet

    Produk sing gegandhengan