Mixer Vortex Kab

  • Produsen China Laboratorium Mini Vortex Portable Mixer

    Produsen China Laboratorium Mini Vortex Portable Mixer

    Mixer vortex nduweni karakteristik struktur sing prasaja lan dipercaya, ukuran instrumen sing cilik, konsumsi daya sing sithik, gangguan sing sithik, lan liya-liyane, lan digunakake ing kabutuhan eksperimen kayata biokimia, teknik genetik, lan obat-obatan.Kanggo campuran Cairan-Cairan, Cairan-padat, lan padhet-padhet (wêdakakêna), bisa nyampur cairan lan bubuk apa wae sing kudu dicampur kanthi cepet lan vortex kanthi cepet, lan kacepetan pencampuran cepet, seragam lan tuntas.