Banyu Banyu

  • OLABO Lab Digital Thermostatic Water Bath

    OLABO Lab Digital Thermostatic Water Bath

    Digital Water Bath Pot wis digunakake digunakake kanggo banyu panas suhu adus lan test suhu, liyane biologi, genetika, virus, produk banyu, lingkungan Proteksi, medicine, kesehatan, laboratorium biokimia, kamar analisis, pendidikan riset ilmiah pribadi perlu.