Kursi rodha

  • Kursi Roda Manual OLABO Seri MFL808A&C

    Kursi Roda Manual OLABO Seri MFL808A&C

    Pambuka:

    Gerobak kursi roda manual cocok kanggo paraplegic dhuwur, wong tuwa lan lara.

  • Kursi Roda Manual OLABO BK-L-800-ASZ
  • OLABO Kursi Roda Listrik Seri MFN

    OLABO Kursi Roda Listrik Seri MFN

    Fitur:

    * Bingkai paduan aluminium, entheng lan gampang dilipat, entheng lan gampang digawa.

    * Remot kontrol universal sing cerdas gampang dioperasikake, lan rem elektromagnetik mandheg nalika sampeyan ngeculake, sing aman lan dipercaya.

    * Motore kuat, rodane lembab, lan kabeh dalan bisa maju tanpa alangan.(ForMFN801L)

    * Baterei bisa disesuaikan.

  • Kursi Roda Manual OLABO Seri MFL808B

    Kursi Roda Manual OLABO Seri MFL808B

    introduksi:
    Kursi rodha minangka piranti seluler sing penting kanggo rehabilitasi omah, transportasi turnover, perawatan medis, lan kegiatan outing kanggo wong sing tatu, lara, lan cacat.ora mung nyukupi mobilitas wong cacat fisik lan wong sing duwe cacat mobilitas, nanging sing luwih penting, trep kanggo anggota kulawarga kanggo mindhah lan ngurus pasien.
    Ngidini pasien nggunakake kursi rodha kanggo olahraga lan melu kegiatan sosial.

  • Kursi Roda Manual OLABO Seri MFT

    Kursi Roda Manual OLABO Seri MFT

    Model MFN800L -MFN801L
    Roda ngarep Diameter 8 inci 6 inci
    Roda mburi Diameter 12 inci 12 inci
    Beban Aman 100Kg
    Kacepetan maksimal 4,5km/j
    Kapasitas Loading 100kg
    Ukuran Instrumen 1000*610*940mm 950*545*880mm
    Ukuran Paket (W * D * H) 695 * 450 * 910mm
    Bobot net 28kg 24kg
    Bobot reged 31kg 27kg